Italia. Un român ghinionist, reținut de carabinieri după ce s-a împiedicat. Căra o cutie plină cu haine furate de circa 10.000 de euro

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
italia roman arestat pentru furturi din depozite de haine
italia roman arestat pentru furturi din depozite de haine

Carabinierii Stației Bentivoglio (BO) au recuperat o cantitate mare de îmbrăcăminte, în valoare de mii de euro, în timpul unei operațiuni de combatere a infracțiunilor de furt din depozitele din Bologna. 

 

Ieri seara, în jurul orei 21:25, carabinierii au văzut cum șoferul unei mașini s-a apropiat, suspect de mult, de un depozit. După ce a coborât din vehicul, șoferul a mers spre o fereastră și, după ce a luat o cutie de la o altă persoană din depozit, s-a întors spre mașină.

Grăbindu-se să ajungă la autovehicul parcat în apropiere și din cauza pachetului greu și voluminos, bărbatul s-a împiedicat. Cutia i-a căzut din mâini și s-a rostogolit, iar bunurile aflate în interior s-au împrăștiat pe jos. Carabinierii care au urmărit scena s-au apropiat de bărbat și l-au identificat. Acesta s-a dovedit a fi un cetățean român de 23 de ani, scrie lamilano.it.

În interiorul cutiei, confiscate de carabinieri și returnată proprietarului de drept, se aflau 35 de articole de îmbrăcăminte, în valoare de 10.000 de euro. Complicele care i-a livrat pachetul românului nu a fost încă identificat.  Șoferul de 23 de ani a fost arestat, fiind acuzat tentativa de furt agravat.  La ordinul procurorului din Bologna, românul de 23 de ani a fost dus la secția de poliție, în așteptarea audierii pentru validarea arestului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel