Bonnie şi Clyde de România, căutaţi în Italia. Ghiţă a evadat împreună cu iubita minoră. Fapta comisă de cei doi

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Gianluca Ghita (sursa foto Facebook)
Gianluca Ghita (sursa foto Facebook)

Gianluca Ghiţă, tânărul de douăzeci de ani de origine română care locuiește la Rovigo și care se definește ca „traficant de droguri” în profilul său de Facebook, a scăpat din arestul la domiciliu, după ce a fost condamnat pentru un jaf care a avut loc la Parcul Langer săptămâna trecută, scrie Il Gazzettino.

Când a dispărut, tânărul român a luat-o cu el şi pe iubita sa albaneză, în vârstă de 17 ani, car a fost complicele său în jaf, acţionând ca "momeală" pentru un băiat care o curta.

L-au chemat în parcul Rovigo, unde l-a găsit pe Gianluca Ghiţă, care îl aștepta cu un alt complice. După ce l-au bătut și au urinat pe capul victimei, cei doi agresori i-au furat scuterul. Urmăriți de polițiști au fost arestați pentru jaf. Dar acum Ghiţă și logodnica lui au dispărut.

Vezi mai multe: Român de 21 de ani, furt odios în Italia: După un jaf armat, a forțat victima să îngenuncheze și a urinat peste ea

Minora, prezentă la eveniment și cu un rol activ în declanșarea a ceea ce atunci era configurat ca o „ambuscadă”, este acuzată de jaf multiplu, dar a fost lăsată în libertate, spre deosebire de iubit și de a treia persoană care a luat parte la jaf, tânărul de douăzeci de ani Hamza Es Sraidi, din Lendinara, de origine marocană, care a filmat totul cu telefonul, pentru care procurorul Andrea Bigiarini ordonase măsura preventivă a arest la domiciliu.

 

Fapta teribilă omisă de român şi complicii săi

 

Ghiță a fugit, adăugând o acuzație suplimentară cazierul său deja încărcat. În legătură cu acest jaf, pe lângă acuzația de tâlhărie, este acuzat de "tortură" şi este luată în calcul ipoteza infracțiunii de violență sexuală pentru că ar fi pus organele genitale în fața victimei.

Judecătorul de instrucție Belvederi, pe lângă validarea arestării ambilor tineri de douăzeci de ani, a dispus arestarea la domiciliu cu o brățară electronică pentru Es Sraidi, în timp ce pentru Ghiţă arestarea preventivă în închisoare va fi efectuată când va fi arestat din nou.

Ghiţă, care are în spate o serie de reclamații pentru furturi, port de arme albe și, de asemenea, este acuzat de alte două jafuri, în 2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel