Italia. Un român de 18 ani a murit în urma unui accident groaznic. Sorin David nu a avut nicio șansă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr de 18 ani, de origine română, care locuia în centrul localității Lomellina, a murit în urma impactului.

A pierdut controlul mașinii sale Fiat Croma în drum spre casă și a ieșit de pe șosea, răsturnând parapetul de protecție și izbindu-se de un copac. Sorin David Uivari, de 18 ani, român, domiciliat în Mortara, era  la volan. El este victima accidentului care a avut loc în această noapte, cu puțin înainte de ora 2.30, pe drumul național 494, la periferia localității Mortara. 

Dinamica accidentului este în curs de stabilire de către poliția rutieră, care a intervenit la fața locului împreună cu personalul medical 118 și o ambulanță de la Crucea Roșie din Mortara, a cărei intervenție nu a fost, din păcate, necesară. Impactul a avut loc la periferia localității Mortara, imediat după benzinărie, în direcția orașului.

Rămâne de văzut de ce tânărul de 18 ani, care călătorea singur, a pierdut controlul mașinii sale și a ieșit de pe șosea pe partea dreaptă: vehiculul a rupt parapetul de protecție și apoi s-a izbit de un copac, repliindu-se pe el însuși. Pentru tânărul român nu a existat nicio scăpare. Cadavrul a fost transferat la morgă la dispoziția autorităților judiciare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel