Italia. Un român beat, a făcut un accident la bordul unui scooter

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Carabinierii au prins o bandă de români care au strâns jumătate de milion de euro din furturi din baruri și săli de jocuri de noroc
Italia. Carabinierii au prins o bandă de români care au strâns jumătate de milion de euro din furturi din baruri și săli de jocuri de noroc

Poliția a reținut un român care conducea un scooter, fiind sub inflența alcoolului. Bărbatul avea alcoolemie de patru ori peste limita legală.

Un bărbat de 39 de ani a fost denunțat de Poliția Municipală din Prato pentru că și-a condus scuterul electric "în timp ce se afla într-o stare gravă de ebrietate cauzată de consumul de alcool".

Incidentul a avut loc sâmbăta trecută, când, în jurul miezului nopții, persoana, identificată ulterior ca fiind un cetățean român de 39 de ani cu domiciliul în Italia, a căzut la pământ în timp ce se deplasa pe un scuter. El circula de-a lungul sensului giratoriu de pe viale della Repubblica, în apropiere de muzeul Pecci,  municipalitatea din Prato.

 

Bărbatul avea o alcoolemie de patru ori peste limita legală

 

Bărbatul a fost salvat de o ambulanță 118, care l-a transportat la camera de urgență a spitalului pentru a trata rănile pe care și le-a provocat după impactul puternic la sol. Cu toate acestea, i-au fost diagnosticate doar leziuni minore .

La spital s-au realizat mai multe investigații și așa s-a aflat motivul pentru care a pierdut controlul scuterului său. În fapt, Poliția Municipală, care a intervenit pentru descarcerarea accidentului rutier, a constatat că bărbatul avea o alcoolemie de patru ori peste limita legală.

 

Românul mai fusese consultat de salvare în aceeași seară

 

Investigațiile au dus, de asemenea, la constatarea faptului că, în seara respectivă, serviciul 118 îl mai salvase deja o dată pe același bărbat, cu puțin timp înainte de accident, pentru că acesta era în mod clar beat. Însă, românul refuzase tratamentul medical și în mod evident, a continuat să conducă beat. Câteva ore mai târziu, în timp ce conducea scooterul, a sufeirt acest accident rutier.

Pentru el, plângerea a fost făcută apoi la autoritatea judiciară pentru că a provocat accidentul rutier în stare de ebrietate alcoolică.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel