Italia. Un român, ajuns rănit la camera de gardă din La Spezia, a luat la bătaie medicii 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Un român, ajuns rănit la camera de gardă din La Spezia, a luat la bătaie medicii 
Italia. Un român, ajuns rănit la camera de gardă din La Spezia, a luat la bătaie medicii 

Un român, care a fost adus rănit la camera de gardă a Spitalului din La Spezia, a devenit agitat și a agresat cadrele medicale. La fața loculului a ajuns de urgență o patrulă a polițiștilor.

Sâmbătă, în jurul orei 21.00, o patrulă a agenților de poliție a ajuns la camera de gardă a spitalului S. Andrea, unde un bărbat, cetățean român, în vârstă de 34 de ani, rezident în Aulla, fusese internat în cod roșu.

Românul s-a rănit, după ce a căzut de pe o bicicletă, fiind în stare de ebrietate avansată. Adus cu o ambulanță la camera de gardă a spitalului românul a devenit violent și le-a spus medicilor că nu vrea să rămână internat, scrie gazzettadellaspezia.it. 

În tipul unui acces de furie împotriva medicilor care îl acordau îngrijiri medicale, românul a spart un geam de sticlă din camera de urgență. Prin urmare, a fost solicitat ajutorul polițiștilor, care au ajuns la fața locului. Prin urmare, românul violent a fost denunțat la Autoritatea Judiciară pentru daune aduse unității medicale și violență împotriva cadrelor medicale, care îi acordau îngrijire de specialitate. de asemenea, românul a fost amendat pentru beție într-un loc public.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel