Italia: Un român a reuşit să păcălească o comunitate întreagă. Se dădea drept pastor. Cu ce se ocupa de fapt

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Un predicator al bisericii misionare creștine din nordul oraşului Torino îşi folosea funcția religioasă ca acoperire pentru a-și ascunde adevărata activitate: gestionarea unei rețele de curieri de droguri, aproape toți români, pe care-i angaja, le plătea cheltuielile de călătorie din America de Sud în Europa, ținând legătura cu furnizorii. 

Partea logistică și cea referitoare la instruirea curierilor pentru a le explica cum să înghită și să transporte în stomac ovulele de droguri, au fost încredințate unui complice din Malaezia, scrie La Stampa.

Citeşte şi: Italia. Cuplu de români, arestat. Au atras atenţia carabinierilor cu "ospitalitatea" lor

Traficanţii au fost arestați sub acuzația de trafic internațional de droguri de către agenţii Echipei Mobile, grație colaborării cu poliția română care a reușit să infiltreze în organizație un agent sub acoperire trimis într-o misiune la Torino, pentru a negocia transportul unui kilogram de droguri.

Agentul, protejat de la distanță de anchetatorii din Echipa Mobilă, a reușit să-i demaşte pe cei doi, conectaţi la o rețea internațională de traficanți, controlată de organizații criminale nigeriene. Arestările au fost efectuate ca urmare a unei anchete inițiate de autoritatea judiciară română.

Citeşte şi: Italia. Tânără, bătută cu cruzime de un român. A refuzat să îi "împrumute" telefonul

Cei doi arestați sunt Uche Ambrose, în vârstă de 39 de ani, cunoscut în rețeaua criminală sub numele de "Peoplee" și Lethirapathy Bavani, în vârstă de 48 de ani, numită "Ruth". Ei erau agenţii organizației din Torino. Biserica evanghelică nu este implicată în anchetă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel