Italia. Un român a murit pe loc, după ce a căzut de la înălțime. Bărbatul spăla geamurile unui hotel

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Un român a murit pe loc, după ce a căzut de la înălțime. Bărbatul spăla niște geamuri
Italia. Un român a murit pe loc, după ce a căzut de la înălțime. Bărbatul spăla niște geamuri

Un bărbat, cetățean român, a murit după ce a căzut de la o înălțime de 5 metri în zona Torrette din Ancona. Victima, care spăla geamurile, a căzut în piața din, în această dimineață, fața Barului Timecity de-a lungul vieții Flaminia.  

La fața locului a ajuns imediat o ambulanță, având în vedere că în aceeași zonă se află spitalul regional din Torrette,  însă medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat. Poliția a demarat o anchetă. Din primele informații, se pare că este vorba despre un accident de muncă.

Victima este un român, în vârstă de 44 de ani, care lucra pentru o firmă de curățenie. Bărbatul care a murit pe loc, după ce a căzut de la o înălțime de 5 metri. El curăța fereastra unui hotel de lângă via Flaminia. Lângă el au fost găsite și instrumentele sale de lucru au fost găsite, relatează  ansa.it

Printre ipoteze se numără și faptul că românul ar fi suferit un atac de cord și a alunecat de pe schelă pe care se afla în timp ce spăla geamurile hotelului. Cadavrul a fost transportat la morgă pentru investigații suplimentare. 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel