Italia. Un român a fost acuzat de agresiune sexuală asupra soției sale însărcinate și urmează să fie judecat

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Un minor a mărturisit că era obligat de un traficant român să jefuiască supermarketuri și tutungerii pentru a plăti o datorie la droguri
Italia. Un minor a mărturisit că era obligat de un traficant român să jefuiască supermarketuri și tutungerii pentru a plăti o datorie la droguri

Un român a fost acuzat  de agresiune sexuală asupra soției sale însărcinate. Acesta a obligat-o să întrețină relații intime și a apelat la violență, când femeia l-a refuzat.

Un bărbat de 47 de ani, de naționalitate română, stabilit în Italia, într-o localitate nu departe de Benevento, alături de soția sa a fost trimis din nou în judecată de către gup Pietro Vinetti, așa cum ceruse procurorul Maria Gabriella Di Lauro. Bărbatul este acuzat de rele tratamente și violență sexuală împotriva partenerei sale de concubinaj (acum fostă) și este apărat de avocatul Fabio Russo.

Procesul va începe pe 23 mai anul viitor și vizează fapte, aflate în centrul anchetei carabinierilor, care se întind din 2014 până în noiembrie 2020: un interval de timp în care bărbatul ar fi întreținut un comportament violent față de femeie, asistat de avocata Valeria Crudo.

 

Românul a agresat-o sexual chiar și când era gravidă

 

Pe lângă faptul că a bătut-o când a refuzat să bea cu el sau să întrețină relații intime cu el, acesta ar fi insultat-o grav și a amenințat-o cu moartea.

„Dacă mă denunți, când voi ieși din închisoare, te voi căuta, te voi găsi și te voi ucide”, i-ar fi spus el.

Numeroase incidente au fost în vizorul anchetei, de multe ori înregistrate în timp ce bărbatul de 47 de ani era în stare de ebrietate. El îi rupea hainele, o pălmuia și o lovea în cap în mai multe rânduri pentru a o forța să întrețină relații sexuale, chiar dacă era însărcinată.

Bărbatul devenise un pericol atât pentru soția lui cât și pentru viitorul lor copil, care putea muri oricând din cauza bătăilor repetate.

 

Femeia l-a denunțat la poliție în ciuda amenințărilor cu moartea

 

Comportamentul acestuia violent a determinat-o pe nefericita femeie să apeleze la poliție în noiembrie 2020. De aici ancheta, care a fost urmată de o alta pentru hărțuire.

Acesta ar fi hărțuit-o, contactând-o în repetate rânduri pentru a-i cere să renunțe la plângerea pe care o depusese împotriva sa, apoi i-a trimis prin Whatsapp o fotografie a unei conaționale ucise, conform presei italiene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel