Italia. Un român a dat foc la șapte MAȘINI în centrul orașului. I-au luat foc blugii și a fost identificat la spital

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Un român a dat foc la șapte mașini în centrul orașului Caltagirone. Acesta a fost văzut pe camerele de supraveghere. 

Carabinierii stației Caltagirone (CT) au reușit să identifice un tânăr de 38 de ani de origine română, pe care l-au pus sub acuzare pentru incendierea a șapte mașini. Evenimentul a avut loc în jurul orei 2 dimineața, pe 20 iunie. Inițial, infracțiunea a fost trecută la cele cu autor necunoscut. 

Cele șapte mașini erau parcate pe străzile centrului istoric din Caltagirone, inclusiv prin Discesa S.Agata, Piazza S. Francesco d'Assisi, via Montalto, via S. Stefano și via Porta del Vento.

Examinarea imaginilor preluate de la sistemele de supraveghere video din zonă a evidențiat modul în care individul a aprins o brichetă în spatele mașinilor, în zona de plastic a autoturismelor. A fost nevoie ca autoturismul să înceapă să ardă pentru ca flăcările să se extindă rapid la alte șase mașini parcate în zonă.

Românul s-a dat de gol complet, în momentul în care a ajuns la spital cu o arsură la una din fese. Din câte se pare, acestuia i-au luat foc blugii în timp ce flăcările se extindeau. Disperat, a ajuns la spitalul din zonă, acolo unde i-a fost tratată rana. Investigatorii au reușit astfel să pună cap la cap informațiile și să-l identifice pe românul de 38 de ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel