Italia. Un român a atacat cu toporul mai mulți carabinieri. Mai avea asupra sa și un cuțit

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

U român a fost arestat, aseară, în Montenero di Bisaccia, după ce a atacat mai polițiști cu un topor pe acre îl avea asupra sa. El a fost prins în flagrant delict de violență sau amenințare și împotrivire față de un funcționar public, vătămare corporală, refuz de a furniza informații despre identitatea personală, stare de ebrietate și port de arme sau obiecte ofensatoare.

Carabinierii de la stația din Montenero di Bisaccia și N.O.R. Sezione Radiomobile a Companiei din Termoli, care au intervenit ieri seară în Montenero di Bisaccia în urma unei solicitări primite de la un cetățean prin 112, au arestat un tânăr de 29 de ani de origine română.

Ajunși prompt la fața locului, polițiștii s-au confruntat cu o situație cel puțin suprarealistă, întrucât bărbatul, într-o stare evidentă de agitație și de abuz psiho-fizic alterat de alcool, flutura un topor în aer.

După încercări zadarnice de a-l calma pe bărbat, care a refuzat să se legitimeze și i-a amenințat pe soldați, încercând chiar să îi lovească cu arma pe care o deținea, aceștia au fost nevoiți să intervină pentru a-l dezarma, reușind să îl imobilizeze și să îl încătușeze doar după o luptă, cauzată de rezistența fizică a bărbatului, în timpul căreia ofițerii au suferit răni personale, din fericire minore.

În timpul intervenției și a percheziției ulterioare a tânărului de 29 de ani, în posesia sa au mai găsit și un cuțit mare cu lama fixă. Prin urmare, toporul și cuțitul au fost supuse imediat sechestrului, în timp ce bărbatul, după ce s-a stabilit răspunderea penală obiectivă pentru incident, a fost arestat în flagrant delict pentru infracțiunile de violență sau amenințare și împotrivire la un funcționar public, vătămare corporală, refuzul de a furniza informații cu privire la identitatea sa personală, starea de ebrietate și portul de arme sau de obiecte ofensatoare, fiind apoi dus la domiciliul său în arest la domiciliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel