Italia. Un hoț a suferit un atac de cord chiar în timpul unui jaf. Victima i-a salvat însă viața

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Un hoț a suferit un atac de cord chiar în timpul unui jaf. Victima i-a salvat însă viața
Italia. Un hoț a suferit un atac de cord chiar în timpul unui jaf. Victima i-a salvat însă viața

O aventură tragicomică a avut loc la Brescia, pe 10 iunie 2021. În încercarea de a jefui un automobil,  infractorul a suferit un atac de cord,  care l-ar fi putut costa viața, dacă victima nu ar fi intervenit pentru a-l salva. 

Hoțul a fost transportat la spital, unde a suferit o operație de bypass coronarian. După ce e va face bine, hoțul va ajunge în închisoare, unde va sta un an și patru luni pentru jafuri comise începând din anul 2007. Pe 10 iunie 2021, un hoț „profesionist”, în vârstă de 44 de ani, a suferit un atac de cord chiar în timpul unui jaf.

Hoțul avea o metodă inedită de acțiune. Acesta dezumfla roata unei mașini parcate și așteptata ca victima să iasă din vehicul pentru a o repara. În momentul acesta, intra în mașină și fura toate obiectele de valoare pe care le găsea în interior. Totul mergea  așa cum plănuise hoțul, doar că, dându-și seama că este jefuită, victima a început să alerge după infractor pentru a-și recupera bunurile furate. Cursa a fost însă fatală pentru tâlhar, care a suferit un atac de cord și s-a prăbușit la pământ, relatează primalecco.it..

 

Victima i-a salvat viața

 

Dându-și seama că criminalul avea probleme medicale, victima s-a repezit la el pentru a-i ajuta și a chemat salvarea. La fața locului au ajuns o ambulanță și agenții Poliției Locale din Brescia. Medicii de pe ambulanță au reușit să-i salveze viața și hoțul a fost dus la spital, unde a fost operat. Starea sa de sănătate s-a îmbunătățit, dar vestea proastă nu s-a terminat pentru el. După externare, hoțul va ajunge la închisoare, unde va ispăși o pedeapsă de un an și patru luni pentru furturile comise din 2007.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel