Italia. Un copil român de 12 ani şi-a salvat mama și frații. Tatăl a vrut să-i omoare

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
carabinieri_masina
carabinieri_masina

În Torino, un bărbat român a încercat să-și ucidă soția și cei trei copii minori, supărat de faptul să femeia l-a anunţat că vrea să divorţeze.

 

 

Pentru a o salva, fiul în vârstă de 12 ani care a cerut ajutor, cerând arestarea tatălui său. Evenimentele s-au petrecut lângă Ivrea, în Valperga, unde locuiește familia unui român de 33 de ani. Acasă se afla soția bărbatului și 3 copii, inclusiv tânărul erou de 12 ani.

Carabinierii spun că bărbatul a venit acasă beat și furios, deoarece soţia la anunţa că vrea să divorţeze. Mi mult, luna trecută, pe numele bărbatului fusese emis un ordin de interdicţie de a se apropia de femeie. Măsura nu l-a împiedicat pe bărbat să intre în casă, să ia un cuțit din bucătărie și să o amenințe pe femeie şi pe cei trei copii.

În timp ce momente de teroare care s-ar fi putut încheia în tragedie, fiul românului de 12 ani a cerut ajutor. Carabinierii de la Ivrea au reușit să-l oprească pe bărbat înainte ca acesta să-şi ducă la îndeplinire intențiile, a transmis thesocialpost.it.

Românul de 33 de ani a fost arestat. Ancheta a stabilit că bărbatul și-a bătut soția, în repetate rânduri, în fața copiilor săi . De asemenea, ar exista un alt dosar, în care bărbatul a fost cercetat pentru violenţă încă în 2018. Astfel, judecătorul a confirmat arestarea, acuzându-l de violență și acte persecutorii împotriva soției şi a copiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel