Italia: Un bătrân a crezut că românca s-a îndrăgostit de el la prima vedere. Intenția, alta

Narcis Popa |
Data publicării:

Un bătrân de 70 de ani a căzut victimă unei românce care l-a abordat și i-a spus că este foarte atrasă de el. 

Totul s-a întâmplat în Crevalcore după că victima a parcat lângă Amedeo Modigliani pentru a petrece timp cu o femeie care l-a abordat pretinzând că vrea să-i țină companie. Când bătrânul și-a dat seama că atenția îi era adresată mai mult lanțului de aur pe care îl purta în jurul gâtului. Când și-a dat seama, era prea târziu să se apere și să ceară ajutor. Lanțul îi fusese deja furat de la gât. 

Femeia a fugit cu ajutorului a doi complici care conduceau o mașină albastră parcată în apropiere. Mărturia victimei a permis poliției să identifice rapid hoțul: o româncă de douăzeci și nouă de ani cu antecedente pentru diverse furturi comise cu o tehnică similară și care a fost plasată în arest la domiciliiu.

Femeia de 29 de ani ar fi responsabilă de zeci de lovituri în provinciile Modena, Bologna, Reggio Emilia. Tehnica este simplă: se abordeză vârstnici sub pretextul solicitării unor informații despre drum sau pentru companie intimă. Apoi, acestora li se fură lanțurile, portofele sau ceasurile și fug, de cele mai multe ori cu ajutorul unor complici care se află în apropiere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel