Italia. Un bărbat, orbit de gelozie, a împușcat un român într-un bar: „Vina“ românului era că purta o salopetă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Tragedie în Italia: Româncă, găsită moartă în locuința sa din Brescia. Alerta dată de vecini
Tragedie în Italia: Româncă, găsită moartă în locuința sa din Brescia. Alerta dată de vecini

A intrat într-un bar cu o armă, dar a împușcat pe cine nu trebuia, dorind să-și răzbune soția molestată. Un bărbat de 38 de ani, din Mantova, a fost arestat de carabinieri sub acuzația de agresiune agravată, după ce a împușcat un român, patronul barului unde soția sa lucra.

O tragedie la limită a avut loc la barul benzinăriei Ip din Revere ieri, duminică, 12 februarie, în jurul orei 6.30. Un bărbat a intrat în local înarmat cu un pistol și a tras un foc de armă asupra unui patron, de origine română, convins că este responsabil de hărțuirea soției sale. Din fericire, românul a fst rănit ușor și starea lui nu este gravă.

Soția împricinatului lucrează ca ospătăriță la bar și, în drum spre casă, în acea dimineață, i-ar fi mărturisit soțului ei că ar fi fost supusă unor avansuri nepotrivite din partea a doi clienți beți care se aflau într-un grup de patru persoane. În relatarea sa, ea ar fi precizat că unul dintre cei doi purta salopetă.

Român din Italia, împușcat într-un bar de un soț orbit de gelozie

 

În acel moment, Alessandro Ronsisvalle, în vârstă de 38 de ani, și-a pierdut cumpătul și, cuprins de o nebunie subită, a luat un revolver mic pe care îl avea acasă, deși nu avea permis de port-armă, și s-a îndreptat rapid spre bar. După ce a văzut un individ care corespundea descrierii soției sale, a tras fără să stea pe gânduri, rănindu-l pe bărbat în picior.

Bărbatul rănit, un român în vârstă de 40 de ani care locuiește în zonă, nu a avut nicio legătură cu hărțuirea. Ambulanțele s-au deplasat de urgență la fața locului și l-au transportat pe bărbatul rănit la spitalul din Pieve di Coriano, unde se află sub controlul carabinierilor de la stația Ostiglia.

„Vina“ patronului român era că purta o salopetă

 

După ce l-a împușcat pe bărbat, Ronsisvalle s-a urcat din nou în mașină și s-a dus să se predea carabinierilor, cărora le-a povestit cele întâmplate. La barul în care a avut loc împușcătura s-au prezentat ofițeri de la postul Borgo Mantovano și de la compania Gonzaga pentru a efectua toate investigațiile coordonate de Procuratura din Mantova.

Bărbatul de 38 de ani a fost arestat imediat sub acuzația de vătămare corporală gravă. Încă din 2015, bărbatul de origine siciliană fusese arestat sub acuzația de a fi condus o bandă de tâlhari care, la acea vreme, a comis cel puțin șapte jafuri bancare pentru o pradă de aproximativ 300.000 de euro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel