Italia. Un bărbat a lăsat un copil de trei ani să cadă de la balcon, deși îl putea salva. Tragedia lui Samuele face înconjurul lumii

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Avocatul familiei lui Samuele a făcut declarații înfiorătoare
Avocatul familiei lui Samuele a făcut declarații înfiorătoare

Un copil în vârstă de numai trei ani a căzut de la balcon, după ce a fost lăsat nesupravegheat. Un bărbat în vârstă de 38 de ani, cunoscut cu probleme psihice, l-ar fi putut prinde, însă, i-ar fi dat drumul intenționat. Procurorii l-au arestat preventiv pentru omor.

Copilul s-a izbit violent, după ce a căzut de la etajul trei al casei din Napoli. Micuțul Samuele a fost lăsat nesupravegheat.  Mario Cannio, cunoscut cu tulburări mintale, neagă că ar fi vinovat și spune că totul este un accident cumplit. Procurorii îl acuză de omor și poate sta toată viața în închisoare, notează corriere.it

Părinții lui Samuele au versiunea lor. Curios, ca orice copil de 3 ani, se sprijină de balustrada balconului, întinzând mâna, pentru a „descoperi” lumea de afară. Într-un moment de neatenție, se dezechilibrează și cade de la etajul trei. Trupul său fragil se face țândări, deși pare prins de un bărbat în vârstă de 38 de ani, cunoscut cu probleme mintale.Cu toate acestea, presa italiană relatează că el era responsabil de curățenia apartamentelor din această zonă. Prin urmare, apariția lui nu a fost deloc întâmplătoare când Samuele a ieșit pe balcon.

Mărturie șocantă în fața procurorilor din Napoli:„ Da, l-am aruncat!”

La acest moment, Cannio este arestat preventiv. Potrivit sursei citate, a și făcut primele mărturisiri procurorilor italinei:„ Da, l-am aruncat!”, în sensul că nu l-ar fi prins pe copil după a căzut în gol, ci i-a  dat drumul.

Cu toate acestea, apărarea ar putea să mizeze pe documentele lui, care atestă problemele psihice. Prin urmare, discernământul bărbatului acuzat de omor ar putea fi puternic afectat.

Unde erau părinții micuțului Samuele

Jurnaliștii italieni se întreabă, dacă nu și părinții micuțului Samuele se fac vinovați de neglijență, Practic, micuțul Samuele a ieșit pe balconul casei medievale din Rione Sanità, fără ca mama sa să observe cel mai mic detaliu. Tatăl copilului era plecat pentru a negocia cumpărarea unui alt imobil. Prin urmare, minorul de nici patru ani a fost lăsat nesupravegheat de vreun adult.

Mama lui Samuele așteaptă venirea pe lume a  altui copil, fiind însărcinată. În locul în care Samuele a murit, oamenii au aprins candele și au lăsat flori.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel