Italia. Trei români au fost prinși când furau conserve de ton. Se apără că au furat „de foame”

Georgiana Dragomir |
Data actualizării: | Data publicării:
Trei români din Italia au fost prinși când furau conserve de ton. S-au ales cu dosar penal
Trei români din Italia au fost prinși când furau conserve de ton. S-au ales cu dosar penal

Trei români au fost prinși cu mai multe conserve de ton furate dintr-un supermarket din zona Prà.

Cei trei români, în vârstă de 31, 39 și 43 ani au început să se agite la apariția carabinierilor. Astfel, au dat de bănuit și oamenii legii au cerut să vadă ce ascund în geantă, notează lingurianotizie.it

Bărbații nu au putut justifica existența a 32 de conserve de ton în valoare de 120 de euro și au recunoscut că le-au furat de la un supermarket din zona Prà. În acest moment, românii sunt anchetați pentru furt. Prejudiciul a fost restituit supermarketului păgubit, notează sursa citată. Pentru faptele lor, riscă amendă penală sau chiar ordin de expulzare.

Italia. Trei români au fost prinși când furau conserve de ton dintr-un supermarket. Cum se vor apăra

 

Totuși, cei trei români s-ar putea apăra susținând că au furat „din cauza foamei”. În urmă cu o săptămână, un italian a impresionant toată lumea, după ce a furat câteva brioșe de foame. Italianul și-a compensat, însă, fapta ilicită și a lăsat un bilet însoțit de10 euro pentru brioșele pe care le-a furat.

"Cu o dimineață înainte, patiserul nostru a lăsat o tavă de brioșe în afara vitrinei închise în care pune de obicei produsele de patiserie. Când am ajuns, nu mai era acolo. Cineva furase produsele. În această dimineață am găsit acest bilet. Aceasta este situația cu care se confruntă astăzi Italia. Oameni forțați să "fure" de foame și să se întoarcă cu demnitate pentru a-și plăti datoriile, o tristețe infinită", spune unul din proprietarii barului.

Acum, italianul care a fost nevoit să fure de foame lucrează la restaurantul unde a fost surprins.

"A fost o surpriză. Biletul era împăturit în interiorul coșului. Partenerul meu a fost cel care a găsit-o când a deschis cutia de plastic în care brutarul pune tăvile de croisante pentru bar dimineața. În interior se aflau 10 euro, adică fix prețul a zece produse de patiserie. Dacă am fi știut cine este i-am fi dat banii înapoi. A furat de foame. Și eu aș fi făcut la fel", a explicat proprietarul  Maurizio Milani.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel