ITALIA: Tineri români, la furat de alimente de MII de EURO. INCREDIBIL cum treceau de paznicii magazinului

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Doi tineri români au fost arestați de carabinieri din Sardinia, Italia, pentru că au fost prinși furând produse alimentare scumpe dintr-un supermarket. Ei foloseau cărucioare de copii pentru a-și ascunde prada.

Un cuplu de români, 41 și 39 de ani, au intrat la „cumpărături“ într-un supermarket local cu doi copii în cărucioare. Doar că au uitat să și plătească produsele cu care au burdușit cărucioarele copiilor. Cei doi români din Orosei, Sardinia, Italia, au dovedit că au gusturi fine, punând în cărucior până la refuz lichioruri fine, vinuri și produse alimentare scumpe. 

Atitudinea lor le-a creat suspiciuni angajaților marketului,  așa încât o patrulă de Carabinieri i-a așteptat în fața magazinului, pentru a efectua un control: cei doi au fost opriți și verificați chiar în fața magazinului și în compartimentele celor două cărucioare, ascunse între pături, carabinierii au găsit 8 sticle foarte scumpe de vin. După ce au obținut confirmarea din partea managerilor supermarketului că cei doi au plecat fără să fi plătit nimic, polițiștii au condus cuplul până la secție pentru un control mai amănunțit.

Când au perchezițional autoturismul lor,  carabinierii au descoperit în portbagaj alte 20 de sticle de lichior, mai mult de 25 kg de cafea și alte produse alimentare, cum ar fi ton și brânză, în cantități mari, pentru care cuplul nu a putut oferi documente justificative pentru achiziție, relatează sardiniapost.it.

Cei doi români au fost arestați și acum vor trebui să răspundă Autorității Judiciare pentru infracțiunea de furt și tăinuire în formă agravată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel