Italia, tentativă de sinucidere: Un român s-a pus pe șina greșită. Trenul a trecut pe lângă el

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:
Linie de tren
Linie de tren

Un român ofera faza zilei în Italia. El a încercat să se sinucidă, după că s-a pus pe șina greșită, iar trenul a trecut pe lângă el.  

Tânărul de 23 de ani suferea din dragoste și voia să-și pună capăt zilelor. S-a dus în stația Orbetello și a așteptat să se apropie un tren. Imediat s-a pus pe șină, doar că trenul mergea pe celălat sens de mers, adică pe cealaltă șină. Chiar și așa, mecanicul de locomotivă a frânat și a apelat poliția. 

Reportajul din cotidianul occhiodisalerno.it este savuros. Iată traducerea: 

"Când au sosit în secția de psihiatrie a spitalului, însoțiți de polițiștii feroviari, medicii au realizat că nu au de a face cu un nebun, ci cu o inimă zdrobită.

Băiatul  se confrunta cu o durere atât de puternică care sigur l-ar fi ucis chiar și în afara șinelor de tren din stația Orbetello. El a fost salvat de un mecanic de tren care l-a scos de pe șină și a petrecut ceva timp cu el, ascultând povestea lui. 

Băiatul are 23 de ani și vine din România, o țară din care a plecat cu ceva timp în urmă pentru a-și încerca norocul în Italia. A vrut un loc de muncă și l-a găsit, a găsit de asemenea un loc bun și frumos în care trăiește a început să câștige bine iar o parte din din salariul său îl trimitea în țara sa de origine, la prietena lui.

Visul său era să strângă suficienți bani pentru a se întoarce România acolo unde ar fi rumat să se căsătorească cu fata pe care o iubește. Ea însă, s-a îndrăgostit de altcineva.

În ciuda dezamăgirii, sentimentele pentru ea nu s-au schimbat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel