Italia. Tânără româncă, expertă în jafuri în... cimitir: Văduve lăsate fără o mică avere

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Metoda furtului prin îmbrățișare este deja cunscută în Spania. Însă o tânără româncă din Italia a dus tehnica la un alt nivel.

G.L.,  o româncă în vârstă de 28 de ani, ar fi autorul a două jafuri care au avut loc în luna mai la Vescovana și Stanghella, din regiunea Padova, Italia. Fata, fără adăpost și cunoscută pentru alte fapte similare, este acuzată că a folosit tehnica „îmbrățișării” pentru a jefui bijuteriile unor persoane în vârstă, văduve venite la cimitir pentru a-și plânge morții.

Primul episod s-a petrecut pe 14 mai, în Stanghella, unde o femeie de 76 de ani a fost abordată de tânăra care, cerând câteva informații, a îmbrățișat-o cu căldură pentru a-i mulțumi. Lanțul de aur cu două medalioane s-a făcut apoi nevăzut la gâtul femeii.  Victima a observat lipsa la mult timp după ce românca s-a făcut nevăzută și a anunțat poliția, relatează Padova Oggi.

Câteva zile mai târziu, pe 19 mai, un furt similar a fost raportat la Vescovana. La cimitir, o altă femeie a fost oprită încă o dată de tânăra care a cerut indicații. Scenariul s-a repetat identic și după ce a fost îmbrățișată, bătrâna s-a trezit fără un colier, o brățară și o verighetă. Cercetările carabinierilor au dus la identificarea unei românce de 28 de ani, G.L., cunoscută cu antecedente de acest fel. Femeia este cercetată acum pentru furt cu dexteritate, fapt adus la cunoștința româncei pe 3 iunie.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel