Italia: Tânăr român prins pe stradă înarmat cu un topor și un cuțit, în plină interdicție cauzată de coronavirus

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Carabinerii din San Martino au dat, ieri seară, peste un tânăr român furios și înarmat cu un topor și un ghiveci. Pentru că la ora aceea nu era nimeni pe stradă, bărbatul, evident băut, tocmai se certase cu... câteva ghivece.

F.D. un tânăr român aflat într-o evidentă stare de ebrietate, a ajuns, aseară, în carantină instituționalizată forțată, după ce a fost prins în afara casei sale din Follina în noaptea de luni spre marți, deși decretul „Cura Italia“ interzice ieșirile din locuință fără motiv întemeiat.

Bărbatul, într-o evidentă stare de modificare psihofizică, dotat cu un cuțit și un topor, era pe stradă și „rostea propoziții indecente“, după cum au raportat carabinierii, citați de qdpnews.it. Bărbatul a început să amenințe forțele de ordine care au venit la fața locului, la solicitarea vecinilor deranjați de acesta. 

După ce l-au imobilizat pe tânărul de 30 de ani, militarii au cercetat în apropiere pentru a vedea dacă există cineva rănit. Au găsit în curta imobilului unde bărbatul locuia doar câteva ghivece cu flori sparte, care probabil au fost deteriorate de tânărul pus pe harță. 

Bărbatul a fost dus de urgență la spitalul Conegliano, unde a fost testat pentru coronavirus și apoi plasat sub carantină obligatorie. Bărbatul așteaptă acum ca Parchetul din Treviso să ia act de infracțiunile comise și să decidă cu privire la situația sa. 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel