Italia. Tânăr român de 18 ani, găsit mort. Autoritățile italiene, amplă campanie

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Autoritățile italiene au declanșat o amplă acțiune, după moartea tânărului român de 18 ani. 

Autoritățile italiene au declanșat o amplă campanie pe străzi după moartea tânărului român de 18 ani, de la sfârșitul lunii iunie. Pe lângă raziile împotriva dealerilor, care s-au soldat inclusiv cu arestarea celui care i-a vândut drogurile care au dus la supradoza ce i-a luat viața, a fost demarată și o campanie de informare împotriva drogurilor. Din câte se pare, ar fi vorba despre un lot de droguri care ar conține o substanță letală. 

Iată articolul din primapaginachiusi.it:

"Municipalitatea a decis să aducă subiectul pe străzi. În inima oraşului. Moartea românului de 18 ani pe Via Oslavia la sfârșitul lunii iunie și cea a unui bărbat în vârstă de 31 de ani și a altuia, cu două luni mai devreme, din cauza supradozei de droguri a declanșat alarma. Este un motiv de preocupare în condițiile în care  există dealeri de heroină pe străzi. Poliția a confirmat oficial. Cu alte cuvinte, alte vieți ar putea fi în pericol. Dealerul de droguri care ar fi vândut doza letală tânărului român a fost identificat și arestat în Perugia la 12 iulie, însă alarma rămâne. Deoarece lotul de droguri letale nu a fost încă identificat și confiscat. 

Cele două decese apropiate și identice dinamicii care au avut loc la Chiusi Scalo au adus la suprafață un fenomen scufundat, despre care se vorbea puțin, care părea aproape eliminat ca și cum ar fi fost doar o moștenire a trecutului și care, în schimb, pare a fi larg răspândită. Despre acest lucru ntenționează să vorbească inițiativa de astăzi, promovată de Administrația municipală și de Autoritatea locală de sănătate."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel