Italia. Tânăr român, arestat după ce a furat dintr-un supermarket și a agresat polițiștii

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Tânăr român, arestat după ce furat dintr-un supermarket și a agresat polițiștii. Sursa foto:parmatoday.it
Italia. Tânăr român, arestat după ce furat dintr-un supermarket și a agresat polițiștii. Sursa foto:parmatoday.it

Un român, de 22 de ani, cunoscut poliției pentru infracțiuni contra proprietății, a ajuns  în cătușe în Italia. Românu este acuzat de tentativă de tâlhărie.

Vineri, după-amiază, 3 martie, o patrulă de poliție a intervenit într-un supermarket din centru orașul Parma, unde fusese raportat un jaf.

Polițiștii, ajunși la fața locului, au luat legătura cu responsabilul de securitate al supermarketului, care a raportat că a surprins cum o persoană a sustras mai multe produse.

După ce a luat câteva produse alimentare, pe care le-a ascuns în rucsac, tânărul a mers la secția de băuturi alcoolice, de unde a luat două sticle de vin. Ulterior a trecut pe lângă casieră, fără să plătească produsele, scrie presa italiană.

Aici a fost oprit de ofițerul de securitate și de polițiștii care au intervenit prompt. În încercarea de a scăpa, tânărul i-a împins pe polițiștii, care au reușit să-l oprească.

Acesta a fost dus la Secția de poliția pentru identificare, apoi a fost arestat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. La aceasta se adaugă și infracțiunea de agresiune a polițiștilor. În secția de poliție, românul a devenit furios și i-a lovit de mai multe ori pe polițiști, care, din fericire, nu au fost răniți. Odată validată arestarea, românul a fost dus la închisoarea Via Burla. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel