Italia. „Spider-Man” român, înarmat cu un cuțit, a dat lovitura într-un magazin de... ÎNGHEȚATĂ

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
roman_deghizat_italia
roman_deghizat_italia

În noaptea dintre 26 și 27 iulie, un tânăr de 26 de ani mascat ca Spider-Man a jefuit un magazin de înghețată în zona Garbatella din Roma.

 

Bărbatul încercat să scape, după ce l-a rănit pe proprietarul magazinului cu un cuțit, însă a fost urmărit și arestat de poliție, scrie it.blastingnews.com.

Hoțul de origine română, cunoscut de omenii legii ca „Spiderman”, este acuzat de tentativă de tâlhărie, rănire şi opunerea rezistenţei faţă de un poliţist. Duminică seară, un român de 26 de ani deghizat în personaj de super erou a intrat într-un magazin de înghețată romană din via Carlo Biffi, cu intenția de a-l jefui. Încă nu este clar de ce un a ales să se  deghizeze aşa şi să atragă atenţia trecătorilor.  Cert este că tâlharul l-a amenințat cu un cuţit pe proprietarul care a refuzat să-i dea banii. Mai mult, a reuşit să-l imobilizeze până la sosirea carabinierilor.

În acel moment, în încercarea de a se elibera, românul l-a rănit pe proprietarul magazinului de înghețată, provocându-i două plăgi. Carabinierii au reuşit însă să-l reţină şi aresteze.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel