Italia. Șofer român, prins cu bunuri furate de la Amazon. Intenționa să le vândă în România și să câștige mulți bani

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia sofer roman, prins cu bunuri furate de la Amazon
Italia sofer roman, prins cu bunuri furate de la Amazon

Un român în vârstă de 50 de ani este anchetat  pentru primirea de bunuri furate. Telefoanele mobile și aparatele electrocasnice, descoperite în automobilul românului,  au fost confiscate de forțele de ordine.

În timpul unui control la cabina de taxare Arezzo din A1, o patrulă de la subsecțiunea Battifolle a oprit, ieri după-amiaza, un camion, cu numere de înmatriculare italiene, condus de un șofer român, în vârstă de 50 de ani.

Șoferul camionului era nervos și agitat, de aceea polițiștii au decis să verifice și actele automobilului, dar și cele ale mărfii transportate. Chiar pe bancheta din spate a cabinei camionului, polițiștii au găsit 46 de pachete, care conțineau telefoane mobile și aparate electrocasnice mici, ambalate în cutiile lor originale, care păreau că aparțineau Amazon, relatează quinewsarezzo.it.

Bărbatul le-a spus forțelor de ordine că a procurat bunuri furate pentru a le putea revinde când se va întoarce în România.  Pentru mărfurile estimate la o valoare de 3.000 de euro, românul a plătit 400 de euro. Acum, șoferul român este cercetat pentru primirea bunurilor furate, care au fost confiscate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel