Italia. Șofer de TIR, jefuit pe autostradă, în pauza de odihnă. Hoții, care au fugit cu alt camion, prinși după mai mulți kilometri

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Un șofer român de TIR a fost jefuit pe autostradă, în Italia, pe A14. Acesta a rămas fără marfa în valoare de 40 000 euro.  

Totul s-a petrecut pe autostrada A14 (zona de servicii Alento Ovest, la ora 02.30 dimineața) și victimă a fost un șofer român de TIR care, după ce a încărcat marfa(anvelope) din Germania, s-a oprit pentru a-și face odihna obligatorie. 

Dintr-o primă reconstrucție a faptelor, se pare că hoții, doi indivizi(cu antecedente penale de același fel), după ce a forțat sigiliile, au sustras conținutul și au încărcat marfa într-un alt camion cu care voiau să fugă. 

Hoții au fost prinși la scurt timp

 

Infractorii au reușit să fugă până la km 428 din A14, acolo unde au fost interceptați de un echipaj al poliției, care cu ajutorul unei alte unități operaționale a poliției rutiere Pescara Nord, au reușit să-i identifice în trafic. 

Rezultatul a fost o urmărire ca în filme, care s-a încheiat după mai mulți kilometri (km 472 + 500 sud, teritoriul Termoli - CB). Astfel, atât bunurile furate, cât și camionul folosit pentru furt  au fost confiscate. 

Cei doi hoți cu domiciliul în provincia Andria, își așteaptă acum procesul. Ei vor trebui să răspundă pentru faptele lor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel