Italia: Salvini, furios pe un român. Castrare chimică ! Ce părere aveți?

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român de 34 de ani, care a fost arestat în Milano, a stârnit furia lui Matteo Salvini, care spune că pentru bărbații care comit astfel de infracțiuni trebuie aplicată castrarea chimică. 

Românul de 34 de ani a fost arestat în Milano. El a violat la Piacenza o tânără barmaniță chineză, timp de mai multe ore. Bărbatul avea antecedente penale și era condamnat la arest la domiciliu. El avea voie să se deplaseze doar până la locul de muncă în timpul zilei.

Bărbatul s-a dus însă la barul din Via Dante, foarte aproape de ora de închidere. El s-a năpustit asupra victimei care era singură în bar, a legat-o și a violat-o până la ora 4 dimineața, atunci când barmanița a profitat de un moment de neatenție al atacatorului și s-a eliberat de călușul de la gură. Ea a țipat puternic, a fost auzită de vecini și astfel a scăpat din mâinile infractorului.

Ministrul italian de interne, Matteo Salvini a reacționat dur pe Twitter după ce a citit această știre:

"Pentru cei care comit astfel de infracțiuni, pedepsele trebuie executate doar în închisoare, fără posiblitatea de a le fi reduse și trebuie castrați chimic !" a scris Salvini.  Iată captura foto a mesajului său:

(w670)

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel