Italia: Românul care se transforma noaptea. Avea un job comun, dar voia mai mulți bani

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român de 26 de ani a fost arestat după mai multe spargeri pe care le-a dat în zona Perugia. La prima vedere, el părea un om cinstit cu un loc de muncă la care mergea zilnic. Seara însă, totul se schimba. 

Românul locuia în zona Fontivegge, iar ziua lucra în construcții. Noaptea însă își rotunjea veniturile. El pândea oameni cu stare materială bună, le afla programul și când aceștia nu erau acasă golea totul din casă. 

El a fost identificat în cele din urmă după ce a dat o spargere în zona San Marco. El a acționat seara, profitând de absența temporară a proprietarilor. El a furat atunci tot ce i-a picat în mână: argintărie, o coleție de monede si un pistol vechi, de epocă

Tânărul român a răscolit toată casa și astfel a lăsat indicii serioase, amprente pe multe obiecte, care au fost ridicate de oamenii legi. Amprentele sale au fost comparate  și au corespuns cu cele de la locul jafului. 

Românul a fost deja transferat la închisoarea din Capanne. Se pare că el a dat mai multe spargeri, însă cel care a dus la arestarea lui este unul dintre primele pe care le-a făcut. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel