Italia. Românul care a RĂSTURNAT un microbuz școlar și a fugit a primit permisul înapoi

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Denis Panduru, românul care a răsturnat un microbuz școlar și a fugit de la locul accidentului lăsând în urmă 10 copii răniți, și-a primit permisul  de conducere înapoi. 

Judecătorii i-au dat permisul înapoi lui Denis Panduru, șoferul autobuzului școlar care s-a răsturnat pe 17 mai în apropiere de localitatea Arqua Petrarca, zona Padova.

Bărbatul, care a fost depistat pozitiv la testul de alcool, a abandonat vehiculul și a fugit pe jos, lăsând minorii pe care îi transporta singuri, aproximativ zece dintre ei fiind răniți. El a fost urmărit de-a lungul drumului regional 10, iar după două ore de o patrulare a carabinierilor a fost găsit. La vederea autorităților, românul a încercat să scape din nou, dar a fost blocat.

Vezi și: Italia. Șofer ROMÂN, implicat într-un ACCIDENT. A FUGIT lăsând COPIII răniți în MICROBUZUL pe care îl conducea

Panduru a fost arestat de poliție și apoi a fost eliberat din închisoare, dar autoritățile i-au suspendat permisul timp de doi ani și șase luni. Totuși, pe 01 august, un judecător din Italia i-a dat permisul înapoi, putând reveni la volan ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, relatează publicația italiană repubblica.it.

În timpul interogatoriul, românul le-a spus magistraților că accidentul nu s-a întâmplat din cauza sa, ci din cauza unor probleme la sistemul de de direcție și că a fugit de la locul accidentului de teamă să nu fie bătut de părinții copiilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel