Italia: Români arestați după o petrecere cu șampanie, caviar și limuzine. Gestul hilar care i-a dat de gol

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Au închiriat o limuzină pentru a sărbători o mare lovitură: tocmai furaseră 600.000 de euro din locuința unei bătrâne.

În noaptea de 11 ianuarie o limuzină se oprește în fața unei tabere de romi din Via Bisbino din Salvatore Grazillo. După câteva minute pe aleea înconjurată de gunoaie vin zâmbitori nevoie mare trei băieți bine îmbrăcați. Erau chiar cei care închiriaseră limuzina pentru a celebra cu mare pompă ultima lovitură, dată cu doar câteva ore înainte. În încercarea lor de a epata, nu au făcut decât să atragă atenția asupra lor.

O femeie în vârstă de 80 de ani le-a „furnizat“ motive de bucurie. Bătrâna care locuia la etajul doi al unei frumoase clădiri din zona San Babila a fost jefuită, într-o oră, de toată agoniseala de o viață de cei trei bărbați: Un sârb de 29 de ani și doi români de 20, respectiv 17 ani. Cel mai vârstnic dintre ei a dat buzna în apartament și a amenințat-o pe proprietară cu un cuțit, în timp ce ceilalți doi complici „operau“ în casă și furau bijuterii, ceasuri și bani. 

O oră le-a luat acestora să care toată prada. Așa că după o asemenea „osteneală“ meritau să sărbătorească. Au comandat limuzina și au pornit spre un restaurant de lux, unde s-au desfătat cu preparate dintre cele mai luxoase și au băut șampanie, potrivit Leggo.it. 

S-a lăudat pe Facebook cu prada


După ce polițiștii au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere și au analizat și alte probe, în tabăra de romi unde cu câteva zile înainte poposise o limuzină, au poposit mai multe mașini de poliție. De la petrecerea luxoasă, Marian Cătălin B., un român de 20 de ani, Mile D., cetățen sârb de 29 de ani și celălalt român de 17 ani ajung în arestul poliției.

Chiar românul de  20 de ani i-a „ajutat“ pe oamenii legii să ajungă la ei. Tânărul, care a fost identificat pe Facebook, a publicat fotografii de la petreceri luxoase, imagini cu el purtând ceasuri scumpe, arme, sau fiind însoțit de femei pe jumătate dezbrăcate, dar și imagini de la petrecerea din limuzină, alături de ceilalți doi complici ai săi.  Cu toate piesele puzzle-ului puse cap la cap, polițiștii au mers și i-au ridicat chiar din case.

Deocamdată procurorii Laura Pedio și Francesca Crupi anchetează episodul din San Babila, dar gașca este suspectată de alte lovituri similare. Una dintre el ar putea fi una cel puțin la fel de spectaculoasă, din via Vincenzo Monti, de la începutul lunii ianuarie, unde pagubele s-au ridicat la 400 de mii de euro. Mai multe ceasuri Rolex și câteva lingouri de aur fiind furate atunci. De asemenea alte indicii sunt că tot aceștia ar fi „operat“ și la domiciliul supermodelului Vittoria Ceretti și al modelului Taylor Mega, în noaptea de Crăciun, de  unde au furat haine scumpe și alte zeci de mii de euro, mai reltează Leggo.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel