ITALIA: ROMÂNCĂ UCISĂ de propriul soț, un CRIMINAL în SERIE. Virginia a fost TRANȘATĂ și aruncată la PORCI

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Virginia Mihai, director al unui oficiu poștal din România, plecată în Italia din anii 90, a fost de negăsit vreme de 20 de ani. Autoritățile au acum confirmarea: femeia a fost ucisă de fostul soț, tranșată cu o drujbă și dată ca mâncare porcilor pe care italianul îi creștea.

O româncă a dispărut fără urmă la Velo d’Astico, Veneto, în urmă cu 20 de ani. Se numea Virginia Mihai și era căsătorită cu italianul Valerio Sperotto, un fermier, crescător de porci. Astăzi, despre Virginia Mihai autoritățile au confirmarea că a fost ucisă și dată ca mâncare la porci. Noi resturi umane găsite abia acum în fosta fermă de porci a ucigașului au conturat o stare de fapt și mai îngrozitoare. 

Românca nu a fost singura care a sfârșit așa. Inițial se credea că și fosta soție a bărbatului, Elena Zecchinato, care dispăruse în condiții suspecte cu 11 ani înainte ca Virginia să piară fără urmă, a fost victima crescătorului de porci. Din rămășițele umane ale Virginiei Mihai în această vară s-a găsit o unghie, de unde s-a putut extrage ADN, care a confirmat bănuiala anchetatorilor: Femeia a fost mâncată de porci, după ce asasinul ei a tranșat-o. Virginia Mihai a fost ultima victimă a italianului. Femeia, care a fost director al unui oficiu poștal din Craiova, a dispărut pe 22 aprilie 1999, când avea 41 de ani.

În momentul dispariției, a fost găsită doar mașina româncei, un Renault Clio cu numere românești. Automobilul era parcat în apropiere de gara din Vicența, încuiat și cu portofelul în interior. Un complice l-ar fi ajutat pe Sperotto să disimuleze o dispariție voluntară a femeii, ca mai apoi el să scape de corpul acesteia dându-l pradă porcilor. 

Crescătorul de porci a încheiat tragic trei reații amoroase: Și-a ucis iubitele

 

Valerio Sperotto a susținut atunci că, în mod sigur, românca a luat trenul și a dispărut, o ipoteză care nu i-a convins pe anchetatori. Polițiștii nu au reușit însă să identifice nicio dovadă. Din păcate, dovezile găsite abia după 20 de ani, sunt mult prea tardive, asasinul nu mai poate plăti pentru cirmele sale, italianul fiind mort de 8 ani.

Acum însă, autoritățile au aflat că ororile nu s-au oprit doar asupra celor două femei, relatează ilgiornaledavicenza.it

În urma descoperirilor recente însă, polițiștii italieni sunt convinși că italianul Valerio Sperotto a ucis-o pe Virginia Mihai, care-i fusese a doua soție, și pe alte două femei. Cele trei victime ar fi fost omorîte, tranșate și date la porci, pentru ca să dispară orice urmă a crimelor. Dacă Virginia și Elena au fost soțiile asasinului italian, despre cea de-a treia victimă se crede că este tot o fostă iubită a defunctului crescător de porci, cu care bărbatul a avut o relație pasageră între cele două căsătorii, la începutul anilor 90, înainte de a se căsători cu Virginia, potrivit viaggianews.com

Potrivit ziarului Corriere della Serra, echipa de anchetatori care a reînceput cercetările la final de septembrie a găsit resturi umane în canalizarea unei foste ferme de animale din Velo d'Astico, în regiunea Veneto. De altfel, într-o fosă septică din fosta fermă de animale a fost găsită și o drujbă. Anchetatorii cred că aceasta a fost folosită pentru tranșarea corpurilor celor 3 femei. Cazul este în continuare dificil de rezolvat, mai ales că asasinul, Valerio Sperotto, a murit în 2011. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel