Italia. Româncă, sechestrată pe balconul locuinței de iubitul cu care se certase: Bărbatul a încuiat totul și a plecat la bar, să bea

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Român fără adăpost, înjunghiat la gară în Florența, Italia. Arma este de negăsit / Foto ILUSTRATIV
Român fără adăpost, înjunghiat la gară în Florența, Italia. Arma este de negăsit / Foto ILUSTRATIV

O româncă a fost sechestrată în locuința iubitului ei din Milano, după ce a fost închisă pe balcon de iubitul beat, cu care secertase. Și a reușit să atragă atenția unui vecin, care a sunat la 112, astfel că carabinierii au rezolvat situația.

Românca în vârstă de 34 de ani, rezidentă în Milano, a depus apoi o plângere împotriva prietenului său, în vârstă de 32 de ani, din Gambia, rezident în Stradella, acuzat de răpire, precum și de opunere de rezistență și vătămare a unui funcționar public.

S-a întâmplat duminică după-amiază în Stradella, în zona centrală, în clădirea în care locuiește gambianul. O zi cu un conținut ridicat de alcool a dus la o ceartă. După ce a închis ușa de la balcon din interior, blocând-o astfel pe prietena sa, a ieșit din casă, încuind și ușa apartamentului.

La sosirea carabinierilor, femeia care rămăsese blocată la balcon, povestind ce se întâmplase, i-a pus și pe aceștia pe drumul cel bun pentru a-i găsi prietenul, care a fost găsit în scurt timp într-un bar din apropiere, unde continua să bea.

În ciuda stării sale evidente de sub influența alcoolului, bărbatul a fost inițial cooperant cu militarii și, fără să obiecteze, a făcut ceea ce i s-a cerut, adică a mers acasă pentru a o "elibera" pe femeia de la balcon.

Odată ajuns în apartament, însă, probabil că și-a revenit din furia provocată de ceartă, a început să se revolte împotriva polițiștilor și, în etapele de agitație care au urmat, în timp ce soldații încercau să-l calmeze, i-a împins și pe aceștia, provocându-i unuia dintre polițiști răni ușoare.

 

Vezi și: Italia. Pedeapsă scandaloasă pentru patronii româncei ținută să doarmă pe lăzi de cartofi, după 19 ore de muncă pe zi, fără apă și toaletă

 

O lucrătoare româncă a fost obligată să doarmă pe o saltea așezată pe lăzi de cartofi într-o locuință care era de fapt un garaj fără ferestre. Patronii unei firme din Italia au fost condamnați pentru aceste fapte.

Exploatată săptămâni, luni de zile, femeia în vârstă de 50 de ani, de origine română, a lucrat ca muncitoare la o fermă din Cellole. De asemenea, femeia care lucra timp de 19 ore consecutive, era plătită cu doar cinci euro pe oră, potrivit Casertace.net.

Cuplul de patroni și-au maltratat muncitorul agricol, iar judecătorul de la tribunalul din Santa Maria Capua Vetere i-a condamnat la 1 an și 4 luni de închisoare cu suspendare pe proprietarii unei ferme din Cellole. M. D. C. și V. L., au fost găsiți vinovați de comiterea infracțiunii de rele tratamente împotriva angajatei lor de origine română.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel