Italia. Româncă scăpată de vecini din mâinile soțului: A bătut-o până la sânge de față cu fiicele lor

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă din Florența a fost salvată de vecini și carabinieri de furia soțului, care a bătut-o de față cu cele două fiice ale lor.

Un român în vârstă de 41 de ani, din Castelfiorentino (Florența), a fost arestat aseară de carabinieri pentru că și-a maltratat soția în casa lor, în prezența a două fiice minore. Carabinierii au fost alertați de vecini, care au auzit strigătele de ajutor ale femeii chiar înainte de miezul nopții.

Unii vecini au plecat să bată la ușa apartamentului și, când ușa casei s-a deschis, femeia, bătută, a reușit să scape cu fiica cea mai mare, fiind urmărită de soțul ei, care a amenințat  cu violența și pe celelalte persoane prezente. Carabinierii au găsit-o pe femeie pe stradă cu vânătăi vizibile pe nas, cap și brațul drept.

Medicii de pe ambulanță au intervenit pentru a-i trata rănile femeii și a transportat-o la camera de urgență din Empoli (Florența). Soțul, care ar fi acționat sub influența alcoolului, a fost dus la închisoarea din Sollicciano, la ordinul procurorului de serviciu, potrivit La Nazione.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel