Italia. Româncă, rănită grav într-un accident rutier. Victima, dusă, în Cod Roșu, la spital

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Româncă, rănită grav într-un accident rutier. Victima, dusă, în Cod Roșu, la spital
Italia. Româncă, rănită grav într-un accident rutier. Victima, dusă, în Cod Roșu, la spital

O româncă a fost implicată, azi, într-un accident rutier, produs în Marcaria.

Evenimentul rutier a avut loc pe un drum îngust și șerpuit, numit via San Michele, care duce la Casatico. Un Wolksvagen Golf, a volanul căruia se afla o româncă, de 45 de ani, rezidentă în Ospitaletto.

În fața unei curbe, șoferița a pierdut controlul volanului și a ajuns cu automobilul într-un șanț destul de adânc. Victima a fost rănită, fiind preluată în Cod Roșu de un elicopter medical, scrie oglioponews.it.

Din fericire, condițiile ei s-au îmbunătățit în elicopterul medica și românca a ajuns la spitalul din Cremona în Cod galben.  

Polițiștii Rutieri Ostiglia au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate cum s-a petrecut tragedia.

Un alt român a murit, pe 14 martie, în spital după câteva zile de la un cumplit accident care s-a petrecut tot în Italia.

 

Român, mort după câteva zile de la un cumplit accident, în Italia

 

În vârstă de 29 de ani, românul a murit după câteva zile de agonie în urma unui accident ce a avut loc sâmbătă, în Riolo Terme, provincia Ravenna, Italia.

Accidentul tragic a avut loc în zorii zilei de sâmbătă, 26 februarie, pe pasajul Riolo. Flori, drapelul României și lumânări. Acesta este omagiul unora dintre prietenii tânărului român de 29 de ani care a murit în urma rănilor grave suferite din cumplitul accident în care a fost implicat în pasajul superior al șoselei de centură de lângă Riolo.

Tragedia a avut loc la ora 04:30 atunci când românul, rezident în Lodi, Italia, se afla într-o mașină cu un prieten de 27 de ani. Cei doi călătoreau într-un Reanult Modus și în urma accidentului, autoturismul a fost complet distrus.

Starea românului a fost foarte gravă, atât de mult încât s-a cerut intervenția salvării cu elicopterul, care l-a dus apoi la spitalul San Matteo din Pavia. Prietenul său, în schimb, a fost transportat cu ambulanța la spitalul Rozzano. 

Din nefericire, tânărul român a murit la spital câteva zile mai târziu, medicii nu au reușit să mai facă nimic pentru a-i salva viața. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel