Italia. Româncă, la un pas să fie violată de un conațional. Bărbatul blamează victima: „Nu am atins-o, așa face ea: se dezbracă și acuză bărbații“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Un român și-a bătut, violent, soția, apoi a atacat carabinierii
Italia. Un român și-a bătut, violent, soția, apoi a atacat carabinierii

„Nici măcar nu am atins-o, ea face mereu așa: se dezbracă și acuză bărbații“, așa se apără un român din Benevento, Italia, de 49 de ani, ajuns în arest pentru opunere de rezistență la un funcționar public și distrugere.

 

Un român în vârstă de 49 de ani, arestat pentru opunere de rezistență la un funcționar public și distrugere, mărturisește în fața instanței acuzând victima:  „Nici măcar nu am atins-o, ea face mereu așa: se dezbracă și acuză bărbații“. Așa s-a apărat Ilie Vasile, în vârstă de 49 de ani, de naționalitate română, arestat de poliție pentru opunere de rezistență la un funcționar public și distrugere de bunuri. Judecătorul l-a eliberat din închisoare, dar îi este interzis să rămână în regiunea Sannio.

Asistat de avocații Fabio Russo și Pasquale Meccarielo, în timpul audierii de validare a unui episod pentru care fusese încarcerat, s-a apărat astfel, acuzând victima, tot de naționalitate română, potrivit Ottopagine.it.

Totul datează de marți seară, când agenții au intervenit la Autogara Suburban la cererea unui compatriot al suspectului. Odată ajunși la fața locului, aceștia au reconstituit o altercație între cei doi.

Aceasta a relatat că bărbatul de 49 de ani îi scosese tricoul. A fost dus la secția de poliție, unde a atacat un polițist și a spart geamul unei uși. „Eram beat, a încercat el să se justifice, reiterând că nu a ridicat mâinile asupra femeii. La final, judecătorul i-a ordonat să nu rămână în provincia Benevento.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel