Italia. Româncă însărcinată, stropită cu alcool și incendiată de partenerul său, un conațional de 41 de ani

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Româncă însărcinată, stropită cu alcool și incendiată de partenerul său, un conațional de 41 de ani
Italia. Româncă însărcinată, stropită cu alcool și incendiată de partenerul său, un conațional de 41 de ani

O femeie, de origine română, este în stare gravă, la spital, cu arsuri pe 50% din suprafața corpului, după ce partenerul său, un conațional de 4 de ani, a stropit-o cu alcool și i-a dat foc.

 

Bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost arestat, după ce a încercat să-și omoare partenera, dându-i foc. Victima este însărcinată în luna a doua. Tragedia a avut loc, ieri seara, în Vellezzo Bellini, provincia Pavia. Polițiștii au fost alertați chiar de femeia, care, cu ultimele puteri, a sunat la 112 și a anunțat un accident domestic grav.

Ajunși la fața locului, carabinierii au medicii de pe ambulanță au găsit victima în stare de inconștiență. Medicii spun că victima își pierduse conștiința din cauza durerilor provocate de arsuri.

Potrivit primelor informații, bărbatul de 41 de ani s-a întors beat acasă. Scandalul ar fi început după ce femeia l-ar fi certat că a băut alcool. În acel moment, bărbatul a devenit agresiv, a luat o sticlă de alcool etilic pe care l-a aruncat asupra partenerei sale, apoi i-a dat foc cu bricheta, scrie ilsussidiario.net.

Din fericire, femeia a supraviețuit, dar are arsuri foarte grave pe jumătate din suprafața corpului, fiind internată la spitalul Niguarda din Milano, sub supravegherea medicilor. Șansele de supraviețuire sunt minime, spun reprezentanții spitalului. Bărbatul, de origine română, va trebui să răspundă acum pentru tentativă de omor. În acest moment, acesta se află în închisoarea Torre del Gallo.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link -  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel