Italia. Româncă bătută, scuipată, amenințată cu moartea de față cu fiica ei de către fostul partener

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
O româncă prinsă la furat în Austria i-a scuipat pe polițiști și le-a spus că are COVID. (Foto: heute.at)
O româncă prinsă la furat în Austria i-a scuipat pe polițiști și le-a spus că are COVID. (Foto: heute.at)

A continuat ieri, în fața instanței prezidate de judecătoarea Teresa Antonella Garcea, procesul unui român în vârstă de 32 de ani, apărat de avocata Elizabeth Strumia, acuzat de hărțuire a fostei sale partenere, compatrioată, cu care a avut și o fiică.

Ieri, a fost audiat un martor chemat de procuror. Este vorba de un prieten al fostei partenere a inculpatului, cu care a împărțit un apartament în San Bartolomeo, la periferia orașului Reggio, în perioada de doi ani dintre 2017 și 2018.

"Când locuiam împreună, îmi arătase mesaje și fotografii chiar în fața locuinței în care stăteam, pentru a ne anunța că știe unde stăm", a spus femeia.

O poveste de violență verbală și tergiversare care a început acum trei ani în România și a continuat în Italia. Un bărbat care nu a ezitat să ridice mâna asupra femeii, chiar sub ochii fiicei sale, cu palme și scuipări și amenințări deschise prin SMS sau voce la telefon.

Deși, și acesta este un aspect care a apărut după audierea de ieri, se presupune că inculpatul se află în prezent în străinătate, iar relațiile cu fosta sa parteneră s-au îmbunătățit.

Judecătorul Garcea a amânat audierea pentru data de 18 septembrie, când românul de 32 de ani ar trebui să fie audiat și să se pronunțe sentința.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel