Italia. Româncă, amenințată și hărțuită de niște somaleze: „Te batem și te trimitem în Rusia“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O româncă a fost amenințată și hărțuită ani în șir de vecinele ei somaleze. Femeia a fost amenințată cu bătaia de un grup de persoane de culoare.

O femeie de origine română, rezidentă în Trecate, Italia, a fost supusă hărțuielilor de către vecinele sale somaleze. Pentru Amenințări și insulte aduse româncei, cele trei femei se află acum în proces. 

Pentru că românca nu era pe placul lor, au amenințat-o și insultat-o în repetate rânduri. Mai mult, când a mers să-și iar fiica de la școală, s-au apropiat de ea și au amenințat-o fără perdea: „Te batem și te trimitem în Rusia”.


Cele trei femei somaleze Trecate, o cetățeană somaleză, fiica ei și o cunoștință au început atacurile xenofobe încă din toamna anului 2014. Cel mai îngrijorător incident din rândul celor relatate datează din 14 noiembrie: în acea zi, somalezele ar fi abordat-o pe româncă și au indicat-o pe femeie către patru bărbați de culoare, care atunci păreau să o privească într-un mod amenințător. Românca a sunat carabinierii și, pentru a evita scandalul, aceștia s-au urcat într-o mașină și au plecat. 


Polițiștii anchetează de la ce ar fi pornit totul, dar se pare că între româncă și vecinele ei somaleze au existat resentimente vechi și relații tensionate de vecinătate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel