Italia: Român urmărit ca în filme de polițiști, după ce a fugit din spital când aștepta rezultatul testului de coronavirus

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român de 40 de ani, plictisit probabil să aștepte rezultatul testului de coronavirus, a plecat din spitalul Angel, din Mestre. O urmărire demnă de filmele polițiste a urmat apoi pentru ca bărbatul să ajungă înapoi în spital.

Cadrele medicale din spitalul Angel, din Mestre, au dat alarma la carabinieri, care a sunat cam așa: „pacient cu coronavirus dispărut“. Este vorba despre un român de 40 de ani care părăsise spitalul. 

Bărbatul, care se afla în camera de urgență, era suspect de infectare cu coronavirus prezentând simptome specifice și febră mare. El aștepta rezultatul testului atunci când...a dispărut. 

Omul probabil nu și-a dat seama de gravitatea situației și a crezut că poate pleca în voie. Când personalul medical și-a dat seama că bărbatul dispăruse, a sunat imediat la poliție. În acel moment, mașinile poliției și carabinierii au pornit o adevărată vânătoare pe străzile din zonă. Personalul militar și agenții au început să cerceteze în amănunt toate zonele spitalului.

Fiind o situație de urgență, găsirea pacientului român suspect de coronavirus a devenit o prioritate pentru autorități. După câteva ore, bărbatul a fost depistat de poliție pe Terraglio. Carabinerii l-au luat pe sus și l-au transportat de urgență înapoi la spital, potrivit Il Gazzetino.

Indiferent de rezultatul probei, românul de 40 de ani riscă și o amendă usturătoare și chiar dosar penal pentru încălcarea articolului 650 din codul penal (nerespectarea decretului premierului Conte). Dacă s-a confirmat contagiunea de la Covid-19 nu se știe. Bărbatul, însă, a trebuit să stea în camera de urgență până când a sosit rezultatul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel