Italia. Român, SUSPECT în cazul unui migrant ucis

Un român este suspect în cazul unui migrant ucis în Italia. Bărbatul, alături de alți trei străini au avut o altercație cu migrantul cu doar câteva ore înainte de a fi ucis. 

Un migrant din Ghana, în vârstă de 51 de ani a fost găsit împușcat mortal în Foggia, pe un drum rural, la doi kilometri de un oraș. Se pare că acesta a fost ucis cu două focuri de armă trase în piet. 

Carabinierii au fost alertați de un șofer care a trecut cu mașina peste corpul migrantului. Inițial, șoferul a crezut că el a fost cel care l-a lovit și a oprit să îi acorde primul ajutor. A observat apoi că omul a fost împușcat așa că a anunțat carabinierii. 

Inițial, oamenii legi nu au putut să îl identifice pentru că bărbatul nu avea acte de identitate la el. A fost identificat ulterior. 

Potrivit anchetatorilor, o dispută ar sta la baza crimei. Migrantul a trăit într-o fermă și a lucrat ca și gardian și lucrător agricol într-o localitate. În ziua în care a murit, bărbatul se plimba cu motocicleta când s-a întâlnit cu românul și ceilalți trei străini, doi marocani și un bulgar. La un moment dat, între cei cinci s-a iscat o ceartă și apoi lucrurile au degenerat și s-au luat la bătaie. Incidentul a avut loc la aproximativ 20 de kilometri de locul în care migrantul a fost ulterior găsit mort. 

Investigațiile se concentrează asupra disputei care ar fi implicat străinii, potrivit trmtv.it. 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.25