Italia. Român, SUSPECT în cazul unui migrant ucis

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român este suspect în cazul unui migrant ucis în Italia. Bărbatul, alături de alți trei străini au avut o altercație cu migrantul cu doar câteva ore înainte de a fi ucis. 

Un migrant din Ghana, în vârstă de 51 de ani a fost găsit împușcat mortal în Foggia, pe un drum rural, la doi kilometri de un oraș. Se pare că acesta a fost ucis cu două focuri de armă trase în piet. 

Carabinierii au fost alertați de un șofer care a trecut cu mașina peste corpul migrantului. Inițial, șoferul a crezut că el a fost cel care l-a lovit și a oprit să îi acorde primul ajutor. A observat apoi că omul a fost împușcat așa că a anunțat carabinierii. 

Inițial, oamenii legi nu au putut să îl identifice pentru că bărbatul nu avea acte de identitate la el. A fost identificat ulterior. 

Potrivit anchetatorilor, o dispută ar sta la baza crimei. Migrantul a trăit într-o fermă și a lucrat ca și gardian și lucrător agricol într-o localitate. În ziua în care a murit, bărbatul se plimba cu motocicleta când s-a întâlnit cu românul și ceilalți trei străini, doi marocani și un bulgar. La un moment dat, între cei cinci s-a iscat o ceartă și apoi lucrurile au degenerat și s-au luat la bătaie. Incidentul a avut loc la aproximativ 20 de kilometri de locul în care migrantul a fost ulterior găsit mort. 

Investigațiile se concentrează asupra disputei care ar fi implicat străinii, potrivit trmtv.it. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel