Italia: Român mort într-o explozie pe autostradă. Imagini de groază. Video

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Românul Alex Ventu de 19 ani a murit după ce mai mulți cilindri de acetilenă au dus la o explozie pe autostradă. Alex a murit carbonizat. 

Alessandro Bontempi, 26, și Alex Ventu, 19, au murit în jurul orei 06:30 într-un accident de mașină teribil în care a avut loc pe A4 între Padova și Grisignano după ce au intrat cu duba în care se aflau într-un camion. Ei aveau în duba mai multe butelii de acetilenă care au explodat. Amândoi au murit carbonizați. 

Ambii lucrau pentru Geo-Cam Berzo Inferiore și se îndreptau spre Padova. Furgoneta cu care călătoreau Alessandro și Alex transporta butelii de acetilenă a intrat într-un camion, iar din cauza temperaturile ridicate nu a mai fost decât un pas până la explozie, relatează presa italiană. Camionul transporta cutii de carton care s-au aprins imediat. 

Duba era condusă de italianul Alessandro Bontempi fiul unui cunoscut afacerist.

Românul Alex Ventu, de 19 ani voia să-i calce pe urme tatălui său Octavian Ventu, care este angajat al Bontempi de foarte mulți ani. Accidentul s-a produs atât de repede încât cei doi nici nu au mai avut timp să părăsească duba. Trupurile celor doi au fost găsite carbonizate în cabină.

Iată imaginile:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel