Italia: Român, la un pas să intre cu mașina în mulțime. A semănat teroare în parc

Narcis Popa |
Data publicării:
Barcelona 10.01.2016  Politica Debate de investidura del nuevo President de la Generalitat Carles Puigdemont, en la foto besando a su esposa. FOTO  RICARD CUGAT
Barcelona 10.01.2016 Politica Debate de investidura del nuevo President de la Generalitat Carles Puigdemont, en la foto besando a su esposa. FOTO RICARD CUGAT

Un român a semănat groază într-un parc din apropiere de Torino. Bărbatul a intrat cu mașina în parc, a doborât un zid și a fost la un pas să lovească zecile de familii care se plimbau cu copiii duminică. 

 O duminică relaxantă pentru zeci de familii din Rivalta s-au transformat în coșmar din cauza unui român care a intrat cu mare viteză în parc cu mașina. Doar o minune a făcut ca familiile care se aflau în acel moment în zonă să nu fie lovite.

Românul, care abia mai stătea în picioare din cauza consumului de alcool nici n-a mai reușit să fugă, așa cum au făcut ceilalți trei prieteni ai săi români care se aflau în mașina. Oamenii legii au intervenit pentru că cei din parc voiau să-l linșeze.

Șoferului i s-a întocmit dosar penal și permisul de conducere i-a fost suspendat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel