Italia. Român în stare gravă, după ce a căzut în mod suspect de la balcon

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Un român a fost prins de poliție în timp ce se afla într-o zonă urbană interzisă de lege
Italia. Un român a fost prins de poliție în timp ce se afla într-o zonă urbană interzisă de lege

Un bărbat de 37 de ani, de naționalitate română, este în stare gravă după ce a căzut de pe terasa casei sale. El se certase cu soția, pe care o alungase din locuință.

Noapte de groază în Subbiano, în provincia Arezzo, unde a fost nevoie de intervenția carabinierilor după o ceartă între un cuplu care a degenerat. 

Un român în vârstă de 37 de ani a fost transferat în cod roșu la Spitalul Scotte din Siena pentru diversele leziuni pe care le-a suferit după ce a căzut de la 8 metri de pe terasa casei sale.

Potrivit informațiilor, la finalul unei discuții între o femeie și bărbatul de 37 de ani, acesta din urmă, probabil sub influența alcoolului, și-a gonit  partenera din casă și apoi a căzut de la balcon.

Român în stare gravă, după ce a căzut în mod suspect de la balcon

 

Nu este clar dacă acesta a fost un accident sau un act voluntar. Așa cum am menționat deja, bărbatul se află în prognostic rezervat la Siena. 

Carabinierii reconstruiesc dinamica faptelor prin dobândirea de declarații de la posibili vecini

Cum au decurs cu adevărat lucrurile nu se va ști decât la finalul anchetei pe care au deschis-o carabinierii din Subbiano. Aceștia vor avea sarcina delicată de a înțelege contururile evenimentului, care s-a încheiat cu un tânăr în stare critică după ce a căzut de la balconul locuinței sale.

Certurile între românii din Peninsulă ajung, de multe ori, și la urechile oamenilor legii. O româncă de 27 de ani, care se afla în biroul avocatului pentru a discuta despre divorț, a fost rănită de fostul său soț de care dorea să se despartă, un bărbat de 35 de ani. Acesta a amenințat-o cu un cuțit pe femeie, rănind-o atât pe ea, cât și pe avocat.

Italia. Tânără româncă, tăiată cu cuțitul de soț, chiar în biroul avocatului 

 

Povestea sângeroasă a avut loc la câțiva kilometri de Bergamo - Italia, în biroul unui avocat din Iseo. O româncă, în vârstă de 27 de ani, se afla la avocatul ei pentru a discuta cu privire la niște acte legate de separarea acesteia de soțul ei, când a fost atacată și înjunghiată de bărbatul care a pătruns în forță în birou. Victima, în vârstă de 27 de ani, de origine română, din fericire nu este rănită grav, iar bărbatul de 35 de ani a fost imediat arestat. 

Totul s-a petrecut în câteva momente. În dimineața zilei de vineri, 12 noiembrie, femeia se afla la avocatul ei pentru a primi ajutor cu privire la separarea de fostul ei partener. În timp ce avea loc întâlnirea cu avocatul, acesta a dat buzna în birou și s-a năpustit asupra femeii cu un cuțit, rănind-o la mână.

Avocatul a încercat să o apere, dar și el a fost lovit de fostul partener al româncei, suferind câteva vânătăi. Bărbatul de 35 de ani și-a târât apoi fosta parteneră afară, cu cuțitul ținut la gâtul ei, în semn de amenințare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel