Italia. Român, dat în căutare internațională, săltat de carabinieri în timpul unei petreceri

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Româncă eliberată, după ce a fost prinsă la volan în stare de ebrietate și a provocat un accident rutier
Italia. Româncă eliberată, după ce a fost prinsă la volan în stare de ebrietate și a provocat un accident rutier

Carabinierii din Mondragone (o comună din provincia Caserta, regiunea Campania) au urmărit și arestat un român, care fusese dat în căutare internațională.

În cadrul unui serviciu de control, carabinierii au urmărit și arestat în localitatea Pescopagano, un român de 27 de ani, care era căutat în baza unui ordin de închisoare, emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul din Trento.

Românul, domiciliat de facto în Castel Volturno, petrecea cu amicii săi, când a fost săltat de oamenii legii. Acesta era căutat la nivel național și internațional, fiind găsit vinovat de mai multe furturi, scrie presa italiană.

Astfel, românul este acuzat de o tentativă de furt dintr-o casă, săvârșită în 2013 în Trento, și de infracțiuni de furt, comise în Trento și Bolzano în 2014.

Bărbatul arestat a fost dus la închisoarea Santa Maria Capua Vetere și pus la dispoziția autorității judiciare competente.

Mașină de lux căutată în Italia, depistată la ieşirea din România, în PTF Vicovu de Sus

Reamintim că în weekendul de Crăciun, la Milano, polițiștii au arestat șase persoane, un român, trei cetățeni algerieni și doi italieni.

Doi algerieni au fost observați de agenții de poliție, care desfășurau un serviciu anti-furt în Gara Centrală din Milano, în interiorul unui magazin. Cei doi algerieni se plimbau printre mese, acordând o atenție deosebită bagajelor oamenilor. Hoții s-au apropiat de o femeie care lua masa și i-au sustrat poșeta, fără a fi observați. Ulterior, hoții au părăsit rapid localul. Polițiștii care au asistat la scenă i-au oprit pe cei doi tâlhari și au înapoiat prada proprietarei.

Româncă din Italia, dusă direct închisoare după ce a fost prinsă furând șosete

Ulterior, polițiștii din Milano au arestat un alt cetățean algerian, care fugea în Piazza Duca D'Aosta, cu un bagaj greu furat de la un călător.

În cele din urmă, alte trei persoane, un român și doi italieni, au fost arestate în stațiile Milano Centrale și, respectiv, Garibaldi, la bordul unui tren regional. Toți trei au fost verificați și au fost găsiți ca executând pedepse cu închisoarea cuprinse între trei luni și trei ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel