Italia. Român, condamnat la închisoare. Fura de la pensionari în parcările magazinelor

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru tâlhărie. Românul jefuia pensionari la ieșirea din supermarket. 

Marinel Ceușeanu, un român în vârstă de 48 de ani, a fost condamnat la închisoare în Italia, fiind găsit vinovat pentru o serie de tâlhării. Românul opera de fiecare dată la fel: urmărea persoane vulnerabile la ieșirea din supermarket, în general pensionari. După ce efectuau cumpărăturile, și mergeau în parcare la mașină, bărbatul le fura gențile sau borsetele.  

Carabinierii din localitatea Stresa (provincia Verbano-Cusio-Ossola) au putut pleca în căutarea sa, după ce una dintre victime a avut inspirația de a fotografia mașina cu care a fugit românul și de a nota numărul de înmatriculare. Se pare că românul opera în parcările magazinelor Carrefour din Stresa și Conad di Baveno, potrivit publicației 24newsonline.it

Bărbatul a fost arestat și condamnat de Curtea de la Verbania la trei trei ani de închisoare și o amendă de 2.000 de euro, având în vedere că avea antecedente penale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel