Italia. Român CONDAMNAT la 10 ani de închisoare. Şi-a ucis iubita pentru că nu a spălat VASELE

Andreea Cosma |
Data publicării:

Sentinţă definitivă în cazul unui român în vârstă de 44 de ani care şi-a ucis iubita pentru că nu şi-a terminat muncile din gospodărie. A pălmuit-o până a căzut la pământ şi s-a lovit la cap. Impactul i-a fost fatal femeii.

Scena teribilă s-a întâmplat în iulie 2017. Românul locuia cu iubita sa, o poloneză de 30 de ani, într-o fermă abandonată din Japigia, Bari, împreună cu alte persoane.

Se pare că înaintea crimei, cuplul s-a certat din cauza muncilor gospodăreşti şi românul ar fi ameninţat-o pe concubina sa, apoi a pşlecat să bea. Când s-a întors acasă şi a văzut că femeia nu a spălat vasele, a înnebunit de nervi şi luat-o la palme până a făcut-o să cadă. Tânăra s-a lovit puternic cu capul la pământ şi a rămas înţepenită. 

Fără să îi pese de ceea ce făcuse, iubitul ei a lăsat-o să zacă pe podea. Câteva ore mai târziu, unul dintre oamenii cu care locuiau a găsit-o fără viaţă. Putea fi salvată dacă era transportată la spital la timp, potrivit autorităţilor italiene.

Carabinierii l-au reţinut pe loc. După aproape doi ani de procese, sentinţa lui a fost stabilită la 10 ani de înschisoare cu executare.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel