Italia. Un român condamnat la închisoare a scăpat de pedeapsă după ce s-a căsătorit și a luat numele soției

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român căutat în Italia pentru a executa o pedeapsă cu închisoarea a fost găsit, după 2 ani. Tânărul a scăpat de pedeapsă în tot acest timp după ce s-a căsătorit și a luat numele de familie al soției sale. Se plimba nestingherit tot prin Italia. 

Un cetățean român în vârstă de 24 de ani a fost arestat la Perugia marți, 25 august. El era căutat în Italia încă din iulie 2018 pentru a executa o pedeapsă cu închisoarea. Timp de 2 ani, el s-a plimbat prin această țară fără nicio reținere, deoarece între timp s-a însurat în România și a luat numele de familie al soției sale, relatează publicația Corriere dell’Umbria.

În august 2015, românul a jefuit o bătrână în localitatea Bastia Umbra (provincia Perugia), căreia i-a furat bijuteriile și pe care a și rănit-o ușor în timpul furtului. Infractorul a fost identificat de forțele de ordine ca fiind un tânăr român, de numai 19 ani, acesta fiind condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru jaf și vătămare corporală.

Imediat după pronunțarea sentinței, românul a fugit în România și s-a căsători, luând numele soției. Culmea, forțele de ordine din Italia au dat nas în nas cu el de cel puțin trei ori în ultimii 2 ani, însă nu au știut cu cine stau de vorbă. Tânărul, acum în vârstă de 24 de ani, a comis și alte furturi în această perioadă, fiind și reținut în 2017.

În dimineața zilei de marți, 25 august 2020, polițiștii din Perugia l-au arestat în timp ce se afla pe strada via Mario Angeloni din localitate și au descoperit cine se ascunde în spatele noii identități.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel