Italia. Român, căutat de autorităţile din România, prins într-o gară din Verona

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
italia_gara_droguri
italia_gara_droguri

Poliţiştii din Italia au arestat doi cetățeni străini într-o stația Porta Nuova din Verona. Este vorba despre un tânăr de 22 de ani de origine spaniolă și un bărbat de 36 de ani, de origine română, ambii căutați de autoritățile judiciare din Franța și, respectiv, România.

 

În primele ore ale zilei de duminică, ofițerii au oprit, la gară, pentru identificare un român care intenţiona să plece cu autobuzul în Spania. Oamenii legii au stabilit că românul de 36 de ani era căutat de Autoritatea Judiciară Română pentru contrabandă cu tutun. Acesta avea de executat o pedeapsă cu închisoarea de doi ani. Românul a fost dus la închisoarea Veronese. Între timp, a fost inițiată și procedura de extrădare în România, scrie tgverona.it

De asemenea, la sfârşitul săptămânii trecute, un bărbat de origine iberică a fost observat de polițiști coborând dintr-un tren, care a ajuns la gară din Milano. Tânărul de 22 de ani era căutat pentru jaf. Bărbatul a fost dus la închisoarea din Verona şi pus la dispoziția Autorității Judiciare Italiene pentru inițierea procedurilor de extrădare. Bărbatul riscă până la 10 ani de închisoare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel