Italia. Român, care ocupase abuziv o clădire, săltat de carabinieri. Locuia printre gunoaie și șobolani

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
italia imobil ocupat abuzit de romani
italia imobil ocupat abuzit de romani

Un pat dublu, o sobă de lemne, o butelie de gaz și diverse articole de uz casnic. În jur de mult, multă murdărie și șobolani. Aici locuia un bărbat, de origine română, care era căutat de polițiști și care se cazase ilegal într-un depozit industrial dezafectat. Românul locuia în condiții sanitare precare.

Clădirea ocupată abuziv de român este situată în Fano, în zona artizanală din San Lazzaro. Prin urmare, agenții secției de poliție Fano l-au identificat pe bărbat, un român cunoscut de forțele de poliție, care a fost apoi denunțat pentru ocuparea ilegală de terenuri sau clădiri.

Din păcate, acesta nu este un caz izolat. Carabinierii, coordonați de Stefano Seretti au continuat, să monitorizeze zonele rezidențiale și industriale ale orașului. După verificările efectuate, recent, forțele de ordine au identificat 150 de persoane, care locuiau în clădiri ocupate abuziv, scrie viverefano.com.

Agenții s-au concentrat pe verificarea fermelor și a depozitelor industriale abandonate, dar și a caselor de vacanță. Mai exact, carabinierii în colaborare cu poliția locală au efectuat inspecții în zona San Lazzaro, Centinarola și spre gura râului Arzilla. Au fost găsite trei case de vacanță, care fusese ocupate abuziv. Proprietarii caselor de vacanță au fost rugați să închidă accesele în imobile și să le securizeze.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel