Italia: Român care călătorea la muncă în Spania, ucis după ce a coborât din autobuz

Narcis Popa |
Data publicării:
Accident - imagine ilustrativă
Accident - imagine ilustrativă

Un român de 35 de ani care se afla în drum spre Spania a murit în condiții suspecte după ce a decis să coboare în Italia, din autocarul în care se mai aflau 50 de români. 

Nu se cunoaște încă motivul pentru care românul Nicolae B., de 35 de ani a coborât din autobuzul care îl ducea înapoi, la muncă în Spania. 

Alături de el, în autobuz se mai aflau 50 de pasageri români. El a cerut șoferului să coboare și în toiul nopții a început să meargă pe jos spre Genova și apoi în direcția greșită. Este de neînțeles cum românul a ales să mearga la o oră târzie pe autostradă, pe lângă autoturisme care mergeau cu mare viteză.

Nu a durat mult până ce un SUV l-a acroșat și l-a aruncat pe banda cealaltă de mers. Nicolae B. și-a pierdut viață pe loc.

Paramedicii au intervenit de urgență la kilometrul 141 al autostrăzii Fiori, dar nu au mai reușit să-l aducă la viață în ciuda manevrelor de resuscitare.

Oamenii legii încearcă acum să își dea seama ce anume l-a determinat pe bărbat să coboare din autocar deși avea bilet de călătorie până în Spania. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel