ITALIA. Român candidat la alegerile regionale

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Românii vor avea un candidat la alegerile regionale din Friuli Venezia Giulia, Italia.

La alegerile regionale din Friuli Venezia Giulia, Italia, comunitatea românească își are candidatul său, un antreprenor cu rădăcini românești pe lista partidului Forza Italia: Paul Vatamanu, născut în anul 1973.

Paul Vatamanu este un antreprenor român cu 15 angajați în domeniul construcțiilor și este în Italia de 23 de ani: „Obiectivul meu este acela de a fi primul consilier din Friuli Venezia Giulia născut în România" – explică Vatamanu. „Sunt căsătorit, am trei copii și studiez la universitate pentru a absolvi facultatea de comunicare și marketing."

Românii solicită oportunități și drepturi egale în Europa. „Sunt cetățean italian din 2009" – continuă Vatamanu – „și prin urmare, cetățean european. În cadrul societății de construcții pe care o administrez există muncitori italieni și străini: muncim din greu și mulțumesc Italiei și regiunii Friuli Venezia Giulia pentru această posibilitate, de a reprezenta comunitatea mea și toți cetățenii din zonă." O comunitate importantă, bogată în tradiții culturale și istorice. „Dacă voi fi ales, voi încerca să sprijin integrarea și dialogul cultural.", concluzionează Paul Vatamanu pentru Messaggero Veneto, potrivit Rotalianul.

Alegerile regionale din Friuli Venezia Giulia vor avea loc pe 29 aprilie 2018.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel